Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Ουφ!


Το θεατράκι αναβλήθηκε δυστυχώς! Γαμώτο τι συμβαίνει κ όλα αναβάλλονται την τελευταία στιγμή? Ούτε σινεμαδάκι το ΣΚ που προγραμμάτιζα πήγα ,ούτε και θεατράκι! Βέβαια δε θα τα παραδώσω έτσι εύκολα τα όπλα,θα πάω! Το ΣΚ! Αν είμαι εδώ!

Έχτες το πρόγραμμα το τήρησα κατα γράμμα! Όπως και το οτι πήγα σ ένα μικροβιολογικό ζήτησα να μιλήσω τέλος πάντων με την αρμόδια, η οποία παρεπιπτόντως μόνο χτές έφυγε νωρίτερα και άφησα στην ηλίθια γραμματέα το βιογραφικό μου όπου βιάστηκε να μου πει οτι δεν ενδιαφέρονται για προσωπικό αλλά μου έκανε τη χάρη και το πήρε!
Να της ρίξω μία ανάστροφη να της πεταχτούν οι μύξες όξω! Η σιχαμένη! Αμέσως να το γεμίσει αρνητική ενέργεια το καημένο βιογραφικάκη μου.


Πήγα και γυμναστήριο! Ε λοιπόν 35 λεπτά διάδρομο που ίδρωσα κ ολας για να χάσω μόνο 110 θερμίδες μόνο! Τι είναι 110 θερμίδες? Ούτε ένα μικρό σακουλάκι πατατάκια! Πόσο εύκολα τις παίρνεις και πόσο δύσκολα τις χάνεις γαμώτο? Τέσπα θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα προς το παρών!

Αχ και τώρα πρέπει να διαβάσω Αγγλικά ,πόσο βαριέμαι!! Γιατί δε τα κανα τότε που έπρεπε? Για να τυραννιέμαι στα 27?? Θα φτιάξω και γω λοιπόν μια κούπα καφέ, α και να θυμηθώ να πάω στα coffe way θέλω απεγνωσμένα μια καινούρια γεύση καφέ!

2 σχόλια:

ShoppingTherapy είπε...

πρτείνω butterscotch-αν δε το έχεις δοκιμάσει ήδη!

Jirashimosu είπε...

butterscotch επικροτώ κι εγώ!
φθινοπωρινό και γιορταστικό.

Όσο για το θέατρο που δεν είδες, έχω πρόσκληση για Παρασκευή.