Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Α ψου!


Κόλλησα ιό ,γριπώθηκα και πλέον πρέπει να ξεφορμαριστώ!Δε δουλεύει τίποτα και τι καλά που ήταν αυτή η παρέα!!Τώρα αλοίμονό μου,θα το ρίξω πάλι στα ψώνια και ...κουκουρούκου!
φιλάκια!!!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Αχ και να φαινόμουν!


Είμαι τυλιγμένη σε μια ζώνη αδυνατίσματος ,τρέμει όλο μου το κοιλιακό σύστημα ,κορδέλα στο κεφάλι και μάσκα ενυδάτωσης στα μάτια! Έχω γεμίσει κεριά στο δωμάτιο αναμμένα και πίνω τον αγαπημένο μου καφεδάκο buttercream!
Είπα μετά απο αυτή τη βδομάδα η οποία ομολογουμένως ήταν αρκετά κουραστική οπου με γέμισε από δουλειές και σκέψεις ,τρέξιμο , με έφτασε στα τάρταρα ψυχολογικά ,με επιβάρυνε με αμέτρητες break ημερησίως και με ξαγρύπνησε αρκετά από τα βράδια για να κάνω υπολογισμούς. Είπα να ανταμείψω τον εαυτό μου με λίγη έξτρα περιποίηση, χαλάρωση!


Το θέμα του σπιτιού μάλλον το χα πάρει πολύ επιπόλαια. Βλέπω πόσες δυσκολίες έχει και πόσα πράγματα θα αλλάξουν μετά από αυτό! Κατα αρχήν το ενδεχόμενο του γάμου είναι κάτι που ίσως τελικά δεν το αποφύγω!Και θα ξαναπώ πάλι ,το είχα στο μυαλό μου αλλά όχι τόσο σύντομα! Φυσικά το θέμα της τράπεζας είναι το σημαντικότερο!
Έχω μπλοκάρει ,δε προλαβαίνω να σκεφτώ τι από όλα πρέπει να κάνω!

Σήμερα ευτυχώς θα βγούμε με τον καλό μου και ελπίζω να ξεφύγουμε λίγο από αυτό το βάρος που νιώθουμε και οι δύο. Ανυπομονώ τόσο να δω τους φίλους μας ,να τα πούμε ,να πιούμε κρασάκι να γελάσουμε ,να ξεχάσουμε τράπεζες επιτόκια, κρίσεις, ανεργεία κλπ κλπ.
Τι είναι πάλι αυτό? Βαρέθηκα να ακούω πόσο μίζερη θα γίνει η ζωή μας στο προσεχές μέλλον από τις βρωμοειδήσεις. Θέλω λίγη θετική αύρα στη ζωή μου, μπορώ έστω να τη νοικιάζω? Βαρέθηκα!

Γι αυτό και γω χτες είπα να πνίξω το πόνο μου σε ένα κόκκινο κραγιόν απο τη mac. lady bag! Να δω πότε θα ευτυχήσουμε να το φορέσω κ όλας!
Τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να βγάλω τη μάσκα από τα μάτια γιατί σαν να πέτρωσε νιώθω, δυσκολεύομαι να κλείσω τα βλέφαρά μου...

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Καλό Νοέμβρη να χουμε


Αν και αργοπορημένα καλό μήνα. Τα τρεχάματα έχουν πληθύνει οπότε δε προλαβαίνω τις 2 τελευταίες μέρες να ψωνίσω οπότε και αυτό με χαροποιεί! Βέβαια την προηγούμενη βδομάδα του δωσα και κατάλαβε , από εσώρουχα μέχρι και φουλάρια.

Αφού τελείωσα με τα κασκόλ που είχαμε πει την επόμενη μέρα πήγα μια βόλτα απο το αγαπημένο μου μίνι μαγαζί το mile bacini .Πήρα ένα γκρι μπλουζοφόρεμα άψογο με τον ένα ώμο όξω!! Φορεμένο με κολάν μωβ και ζώνη στην ίδια απόχρωση και φορώντας τα γκρι μου τα μποτάκια τα σκέφτηκα και με διαπέρασε ένα ρίγος!
Παρακάτω περνάω και από ένα μαγαζί με εσώρουχα ..ένα καφέ σετάκι με "συντρέλανε".
Κάτι πινέλα συμπληρωματικά από τα φοβερά της mac ήταν απαραίτητα!

Την επόμενη μέρα λοιπόν πήγαμε στα mall με τον Κιαρίκο μου και μιας και τον έπιασα στα καλά του ψωνίσαμε και για κείνον(βαριέται απίστευτα τα ψώνια) και φυσικά ε και γω άνθρωπος είμαι ψυχή έχω να μη πάρω μια απλή μπλουζίτσα, βραχιόλι ,ζώνη και ένα φουλαράκι? Να πάρω ε?
Άσε που θέλω να πάρω και μια τσάντα αλλα επειδή τα χε τα λεφτάκια της έβαλα της πατροπαράδοτες ωτοασπίδες. Ακόμα παλεύουμε!!

Οπότε όπως καταλάβατε το Σκ περιελάμβανε ως επί το πλείστον ψώνια. Με το που ξεκίνησε όμως η βδομάδα άρχισαν οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα και έτσι τη γλίτωσε λίγο η τραπεζίτσα μου.


Τα καλύτερα νέα είναι οτι βρήκαμε το σπίτι των ονείρων μας που λένε! Είναι το σπίτι που έκανε κλίκ σε όλους μας. Έχει και ένα σκοτεινό σημείο βέβαια στην όλη υπόθεση! Πρέπει να παντρευτώ για να γλιτώσουμε το φόρο 1ης κατοικίας.
Παναγία μου! Εντάξει αυτή είναι η εξέλιξη αλλα πολύ μπαμ μου ήρθε. Θέλω??
Πάει!Αυτό θα είναι κοινωνική κατακραυγή!Τέλος για πάντα ελεύθερη ζωή! Ακόμα και στις δουλείες. .μετράει αρνητικά!
Περίεργα νιώθω ,δε ξέρω τι θέλω. Είναι και αυτή η Λίτσα που με μπερδεύει! Τι λένε τα άστρα μου? θα βρω δουλειά ,θα πάρω σπίτι ,θα μείνω ελεύθερη? Μη ρισκάρετε πάντως λέει! Τι από όλα ρωτάω εγώ!