Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Golden rose

  Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκα το beauty down .Να φτιάξω και γω λίγο τη διάθεσή μου βρε αδερφέ!Χάζεψα λίγο στο σταντ της golden rose που ομολογουμένως για μένα ήταν πρωτόγνωρη!!
-ναι κ όμως-
Απευθείας ήρθε η πωλήτρια να μου τονίσει οτι είναι μια πολύ καλή εταιρία και αξίζει να δοκιμάσω κάτι από αυτήν!Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα τη περιπλάνηση...Την ρωτάω αν έχει να μου προτείνει κάποια μάσκαρα και με πάει πάλι στο σταντ της golden! Ε λέω πρόμο κάνει δε μπορεί!Με ρωτάει για το τι θέλει να κάνει αυτή η μάσκαρα και της απαντώ όλο νόημα...τα πάντα και να συμφέρει...και μου δίνει αυτή τη μαγική μάσκαρα που με έχει ξετρελάνει εδώ και 3 μέρες και την φοράω ακόμα και στο σπίτι γιατί έχω ενθουσιαστεί τρελά!!!

Από την πρώτη εφαρμογή δίνει όγκο ,τις ξεχωρίζει και τις δίνει και μήκος...(εντάξει αυτό μη περιμένετε να φτάσει και απέναντι )

Πολλές φορές αγοράζω μάσκαρα και στην αρχή είναι πιο ρευστή η σύσταση και δεν μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που υπόσχονται...
Παιδί μου,αυτή δεν έχει τέτοια από τη πρώτη στιγμή είναι σούπερ!!Να ενημερώσω οτι τα τελευταία χρόνια οι μάσκαρες που χρησιμοποιώ είναι από τον πρώτο όροφο του Hondos οπότε όπως καταλαβαίνετε τα 30-35αρια ευρώ...δίνουν και παίρνουν....
Η τιμή της συγκεκριμένης golden rose???    5,90e παρακαλώ....
Σήμερα κ όλας έχω ραντεβού να προμηθευτω άλλες 2!!!φιλάκια....

2 σχόλια:

ShoppingTherapy είπε...

α αυτά τα έχω διαβάσει που τα προτείνει η λειντι ντι, αλλά δε τα έχω πετύχει μπροστά μου για να τα δοκιμάσω!

Kiara είπε...

και γω πρώτη φορά την είδα,την παρατήρησα?Δε την ήξερα την εταιρεία