Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

παω εκδρομή!!


Καλημέρα καλημέρα!
Άλλαξε η ώρα!
Επιτέλους καλοκαιράκι θα μυρίσει!
Είπα και γω λοιπόν να αρπάξω την ευκαιρία και να πάω στον αγαπημένο μου κοντινό προορισμό!Πάω Ναύπλιο! πάω να νιώσω την άνοιξη ,να πιώ καφε δίπλα στη παραλία ,να βολτάρω στα σοκάκια και να χαζεύω μικρά μικρά μαγαζάκι με τουριστικά είδη!Λατρεύω το ναύπλιο και είναι κατι το οποίο το ένιωθα πρίν καν το επισκεφτώ!
Να μη ξεχάσω λοιπόν να πάρω τη ψηφιακή να σας φέρω ντοκουμέντα!

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

1η Εβδομάδα!


Μία εβδομάδα λοιπόν πέρασε από την έναρξη της διαιτούλας μου και μπορώ να πω ότι την έχω τηρήσει στο 98% και ήδη αρχίζω να νιώθω καλύτερα!!
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδί μου όταν έχεις άδειο στομάχι. Άλλη διάθεση! Νιώθω πιο ευχάριστα αν και μη φανταστείτε για καμιά διαφορά εμφανισιακά !Άλλωστε είναι ακόμα και νωρίς.
Δεν είμαι μουτρούχα όπως καμιά φορά και ούτε βαριέμαι όπως συνήθως! Να σκεφτείτε σχεδόν κάθε μέρα μετά τη δουλειά πάω στα μαγαζιά και χαζεύω. Δε ψωνίζω φυσικά! Κάνω όμως πλάνο για όταν θα τη δω τη διαφορά!
Χακί παντελονάκια μικρούλια, φορεματάκια αθλητικά, πουκαμισάκια, παπουτσάκια, ανοιχτά χρώματα επιτέλους!!
Αχ τι ωραία, Άνοιξη!
Και ενώ ο κόσμος καίγεται και τσουρουφλίζεται με τα γεγονότα και τις απεργίες εγώ είμαι στο κόσμο μου! Τώρα μήπως γουρούνα? Να ανυσηχήσω? (άσχετο!!)

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Στροφή στη Δίαιτα!


Πέρασα πολλές μέρες κατάθλιψης! Ένιωθα για πολλές μέρες πεσμένη! Την αυτοπεποίθησή μου στα τάρταρα και η ζωή μου να κυλά απλά για να περνά ο χρόνος! Επιτέλους αισθάνομαι να ξυπνάω! Αισθάνομαι να παίρνω και πάλι τα πάνω μου και να ξαναγίνομαι η παλιά Κιάρα!
Στη δουλειά ανεβαίνουν τα ποσοστά ,αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω! Το θέμα όμως είναι πώς απο τη στιγμή που ανέβηκαν τα νούμερα στη δουλειά , ανέβηκαν και τα νούμερα στη ζυγαριά!! Τραγικό λάθος!!!
Πάει!! Έγινα ένα στρουμπουλό κατσίκι ! Ήντα θα κάνω? Τα έβλεπα εγώ αλλά ζήταγα πίστωση απο τη ζυγαριά! Της έλεγα γράψε εσύ ,δε πειράζει κάποια στιγμή θα τα βγάλω εγώ! Έλα όμως που τόλμησα να πάω για ψώνια και πλέον δε μπαίνω στο νούμερο που έμπαινα αλλά στο μεγαλύτερο (σιγά μη σας πω το νούμερο)!
Τέλος λοιπόν το πήρα απόφαση ,μια φορά είναι τα νιάτα μου, σωστός??
Άμα τη βγάλω σα μπακατέλα, τι θα απογίνω? αντίο ρουχαλάκια , γκομενάκια και τα τοιάυτα! prevent λοιπόν και πάλι prevent! θα πίνω και το ροφηματάκι μου στη δουλειά αντί να τρωω τη πίτσα του Γρηγόρη και τα λοιπά πατατάκια!!
Ελπίζω βέβαια να χω την ίδια άποψη και μετά απο ένα μήνα αλλά εις το επανειδήν!!