Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Επιτέλους!




Έχει περάσει και τόσος καιρός που δε ξέρω και πως να ξεκινήσω! Έχουν μεσολαβήσει και τόσα που πρέπει να σας πω που αυτή τη στιγμή δε θα το αντέξω, το βαριέμαι.. εν περιλήψη λοιπόν.
Σας είχα ενημερώσει οτι είχα κάποιες ανησυχίες για την δουλειά οτι δεν θα μου δίνανε άδεια το καλοκαίρι και τα χα βάψει μαύρα! Κ όντως έτσι προβλεπότανε αλλά τους την έσκασα και παραιτήθηκα! Ε δε θα το άντεχα και από το να έπαιρνα αναρρωτική και μετά να χα τα ξινισμένα μούτρα στη δουλειά είπα να πάρω το ρίσκο και να τη κάνω. Κ που ξέρεις είπα μπορεί να ναι και για καλό! Να κάνω και κάτι άλλο στη ζωή μου, κάτι πιο κοντά σ' αυτό που "πρέπει"!
Έτσι λοιπόν δήλωσα παραίτηση ,έκατσα σπιτάκι μου, απόλαυσα τις βόλτες στη νυχτερινή Αθήνα, διασκέδασα τόσο ξανά με τα ψώνια και ετοίμαζα βαλίτσες για Κρήτη! Παρέλειψα να σας πω οτι επιτέλους πήγα σε σχολή για νύχια, κάτι που το θέλα πάρα πολύ γιατί μ αρέσει αφ' ενός και αφε τέρου θα ψώνιζα επιτέλους με έκπτωση και θα έμπαινα στις εκθέσεις!!
Όσον αφορά τα νύχια είναι ενα κεφάλαιο που θα θελα να το θίξουμε σε κάποιο άλλο ποστ.
Πέρασα καλές διακοπές παράπονο δεν έχω, με τις ηλιοθεραπείες μου ,με τα ice tea μου ,τις πισίνες μου, τα ποτάκια μου το βράδυ, τις ξεναγήσεις και τα ψωνάκια μου!
Όλα αυτά βεβαία ανήκουν στο παρελθόν μια και ο καιρός μοιάζει σαν να χουν περάσει μήνες από τον Αύγουστο.
Τώρα είμαι και πάλι στο καβούκι μου με τα μυαλά να αρχίζουν να ξεφουσκώνουν και τη προετοιμασία του χειμώνα και τις ρουτίνας!
Το καλό της υπόθεσης είναι οτι και πάλι θα αρχίσουν τα θεατράκια ,η όρεξη για σινεμά , δυστυχώς η όρεξη για εστιατόρια ,τα χουχουλιάσματα και το ότι θα ξαναφορέσω το μαύρο παλτό που κρύβει όλες τις ανασφάλειες μου.



Καλό χειμώνα..