Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

΄Αρωμα !

Είμαι σίγουρη οτι το 99% των ανθρώπων είναι εξαρτημένοι από ένα άρωμα!Και γω σ' αυτή τη κατηγορία βρίσκομαι! Πρόσφατα αποφάσισα να αλλάξω άρωμα διότι έγινε πια ένα με το πετσί μου! Δε τη μυρίζω πια! Ακόμα και το δέρμα μου τη βαρέθηκε, τη μπούχτισε, θέλει κι αυτό την αλλαγή του! Τόσα χρόνια να φλερτάρει με το ίδιο άρωμα, πάει πολύ!


Έτσι λοιπόν αφού έκανα την επίσκεψη μου στα hondos ,λούστηκα με 200 αρώματα, επέλεξα το τέλειο για μένα! Burberry Brit!


Τόσο εκκεντρικό, έντονο αλλά κλασάτο! Ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτές επιδερμίδες !Το έχω ερωτευτεί και γω και το δέρμα μου!Νιώθουμε σαν να εχουμε νέο γκομενάκι!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΑ!!!



Σήμερα είναι από τις πιο όμορφες μέρες! Ξύπνησα μ’ ένα τέλειο τηλεφώνημα από τη προϊσταμένη μου να μου λέει : Καλημέρα! Δε κουνιέται φύλλο κάτσε σπίτι,δε δουλεύουμε σήμερα!!! Τέλεια ,τέλεια,τελεια!!!!

Τα πάντα γύρω από το σπίτι είναι χιονισμένα, λευκά και με έντονη την αίσθηση αποκλεισμού! Πολύ το γουστάρω το χιονάκι και απορώ γιατί όλος αυτός ο βομβαρδισμός από τα ΜΜΕ λες και θα χαμε πόλεμο! Έντρομη έβγαιναν στα δελτία και με τρεμάμενη φωνή ανακοίνωναν: Από ώρα σε ώρα το κύμα κακοκαιρίας!

Άντε καλέ!! Άμα κάθεσαι σπίτι μόνο καλό μπορεί να φέρει! Ζεστασιά γούτσου γούτσου καφεδάκια και ταινίες!

Έχω λιώσει στη ξάπλα!!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Σεισμός εν ώρα εργασίας!!

Τι ήταν πάλι τούτο? Πέμπτη , μέρα ερωτευμένων πράμα και να κάνει τέτοιο σεισμό! Ήμουν στη δουλειά και ξαφνικά αρχίζει ένα γλυκό νανούρισμα ώσπου συνηδειτοποιώ ότι είναι σεισμός και με πιάνει ένας πανικός ,ένα φευγιό ,τι να σας λέω από κει που μίλαγα με πελάτισσα στη δουλειά και της το έπαιζα.. και γω μαζί σας είμαι κυρά τάδε μου.. αρχίζω και φωνάζω.ΣΕΙΣΜΟΣ ,ΣΕΙΣΜΟΣ!! ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ! Αυτή ατάραχη! τι έγινε?

Τίποτα κυρά μου ..απλά στον τέταρτο όροφο που είμαστε την ακούσαμε και μύρισε λιγάκι…τέτοια τρομάρα!!!

Καταγγέλλω τον κύριο σεισμό!! Να μη ξαναχτυπήσει απροειδοποίητα παρακαλώ!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Καλό Μήνα!!!



Μπήκε κ όλας ο Φλεβάρης αλλά εγώ ανυπομονώ για το καλοκαιράκι!!!

Θέλω να με πιάσει η καλοκαιρινή μου διάθεση.Να με χτυπάει το δροσερό αεράκι τα βράδια στο θερινό σινεμά ,να έχει ήλιο ακόμα και στις 7 το απόγευμα, να γεμίζουν οι παραλίες τις Κυριακές ,να βγαίνουν τα έκτακτα δελτία για καύσωνα, να βλέπω τα σορτς στις βιτρίνες και γω να μη μπορώ να τα φοράω, να κανονίζω διακοπές, να πίνω ποτάκια δίπλα στη πισίνα.

Θέλω διακοπέςςςςςςςςςςςςς