Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Ουπς..


Αχ να σας πώ το πόνο μου,παιδιά! Εχτές πήγα στη σχολή μου να δώ τι γίνεται ξέρετε με τις διαδικασίες τις ορκομοσίας,αιτήσεις κλπ.

Βλέπω ένα φίλο μου. Α! τι κανεις μου λέει ,καλα του λεώ,να πάμε για καφε λέει, να πάμε του λέω!

Πάμε λοιπόν και αρχίζουμε να λέμε τα νέα μας..και εκει που καθόμαστε, τσουπ το mega για ερωτησεις και σχόλια,λές και θα σώσουν τον κόσμο πια και αυτοι

Φτού γαμώτο! Τι να κάνω σκεφτομαι γρήγορα (ε! προσπάθησα πάντως) να κάτσω εδώ να με δείξει η τηλεόραση και να σκάσουν οι οχθροί μου και οι παλιοί γκόμενοι ή να τη κάνω μη και με δεί ο νέος γκόμενος και λυσσάξει?

Βάζω λοιπόν σε πιο γρήγορες στροφές το μυαλό μου και σηκώνομαι και φεύγω.Ίσα που πρόλαβα να τρουπώσω στις αντρικές τουαλέτες! Μόλις το δα κατακοκκίνησα αλλα τι να κάνω? Να βγω και να με φάει ο κροκόδειλος ή να κατσω εκει και να μου βγει το όνομα?

Κάθομαι μέσα στις αντρικιές λοιπόν και γέλαγα σ' αυτούς που βγαίνανε και με κοιτάγανε καλα καλά. Έλα μωρε θα με ξαναδούν,σκέφτηκα! Μισή ντροπή δική μου και μισή δική τους που με κοιτάνε!

Έτσι λοιπόν τη γλίτωσα! Για το παρόν τουλάχιστον γιατι μάλλον αυτη η ομορφιά μου τραβάει το φακό τι να κάνω!

Ένα πάντως είναι το σίγουρο οτι πουθενα δε μπορείς να κρυφτείς!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Διακοπές... bye bye!!


Καλό χειμώνα λοιπόν , αντίο καλοκαίρι και μαζί μ' αυτο και οι διακοπές! Όσο και αν υπάρχουν τα ΣΚ για εξορμήσεις δεν είναι το ίδιο!Η θάλασσα , ο ήλιος ή ξενοιασιά δε συγκρίνεται!!Να κάθεσαι στη πισίνα μεσημεράκι, με ενα δροσιστικό χυμό στο χέρι ,γεμάτο παγάκια, ομπρελίτσες και τα ανάλογα και να χαλαρώνεις διαβάζοντας ένα βιβλίο αλλα παράλληλα να κοιτάς, χαμηλώνοντας διακριτικά τα γυαλιά, τα γραμμωμένα κορμιά που παίζουν ρακέτες. Αυτό είναι παράδεισος!

Και τώρα ξανά στη μιζέρια , στη ρουτίνα ,περιμένοντας πάλι μια ευκαιρία για εξόρμηση!

Ε λοιπόν εμένα η επόμενη εξόρμηση θα είναι στα γιάννενα αλλά όπως και να το κάνεις μάυρισμα δε θά χει, οι χυμοί θα γίνουν καφέδες αλά ζεστή σουπα ,τα μαγιουδάκια θα αντικατασταθούν απο βαμβακερές σωβρακοφανέλες , τα ραντάκια απο χοντρά πουλόβερ που δε θα αφήνουν ουτε ένα χιλιοστό δέρματος να εμφανιστεί και θα είμαι και σα φουσκωτός ντολμάς!Η πισίνα θα αντικατασταθεί απο ένα τζάκι όπου εκεί δε θα μπορείς να χαμηλώσεις τα γυαλάκια σου και να δείς το αναμενόμενο γραμμωμένο γκομενάκι γιατί θα έχει δίπλα του και μια σαχλή δήθεν..η οποία βρωμερή πρόλαβε και το γράπωσε το γκομενάκι και τώρα ήρθε η ώρα να το ξεζουμίσει...Η σκρόφα! Και άντε εσυ καημένη περίμενε το επόμενο καλοκαίρι να ελευθερωθεί κανα τρυφερό πληγωμένο αγορούδι..όπου και πάλι θα φας στη μάπα τα τραύματα που του άφησε η πρώην..Αχ άτιμη κοινωνία...

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Πτυχίο μου καλό που χρόνια σε περίμενα, επίτελους ξεμίτησες!!!



Εφτά χρόνια προσπαθούσα να πιώ νερό και που... εφτανα στη πηγή και απο νερό τιποτα,παιδιά!Το τι ταλαιπώρεια πέρασα δε λέγεται! Κόντευα να αφυδατωθώ! Είχε ξεραθεί το στομα μου ,τα χειλάκια μου! Ασε που απο τις φανουρόπιτες που έφτιαχνα μπας και μου φανερώσει το πτυχίο είχα κάψει του κόσμου το ρεύμα και είχα πάρει και 3 κιλά για να της τρώω.
Επιτέλους όμως εφτασε η στιγμή να πιω το πολυπόθητο νεράκι!Δύο τελευταια μαθήματα είχαν μείνει και τα πάλευα, "τα πέρασες!" μου λέει ένας συμφοιτητής μου και ξωπίσω ένας καθηγητής να ρωτάει "σε ποιο νοσοκομείο θα πιάσεις δουλεια ,να μην έρθουμε?"χαχαχα!γελάσαμε κρύε!

Εντάξει το καθυστέρησα 3 χρόνια το πτυχίο μου , ε και..? Πέρίμενα να πάρω συνταξη απο το ΤΕΙ , περίμενα ποια κυβέρνηση θα δώσει σύνταξη σ'αυτούς τους καημένους πονεμένους αιώνιους φοιτητές που τόση ταλαιπώρεια τραβάνε και με τόση προσμονή περιμένουν!

Τέλειωσαν τώρα όμως τα βάσανα μου και τώρα θα αρχίσουν άλλα!!!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Οπότε θα χει και συνέχεια η κωμωδία!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Καλή μου αρχή!


Καλή μου αρχή!
Καλώς σας βρίσκω!
Και καλά θα τα λέμε!
(ελπίζω!)